Koupelna bez bariér

Jak navrhnout koupelnu tak, aby sloužila jako bezbariérová? 

Nezapomínáme ani na ty, kteří se musí každý den potýkat s různými potížemi a nabízíme řešení, která usnadňují a zpříjemňují používání koupelny.
Pro osoby se sníženou pohyblivostí je problém se nejen dostat do vany, ale také se osprchovat. Věříme, že je takové omezení skutečně nepříjemnou záležitostí a proto si dovolujeme doporučit koupelnové zařizovací předměty, které tak usnadní každodenní strávený čas v koupelně.

Sprchový kout Walk In

Nejideálnějším řešením pro snadné sprchování je sprchový kout typu Walk In. Klíčovou výhodou těchto sprchových koutů je jejich jednoduchá konstrukce bez jakékoliv prahové lišty a tím pádem více než jednoduchý přístup do sprchovacího prostoru. Instalace takového sprchového koutu nevyžaduje příliš námahy. Ve většině případech se jedná o jednu skleněnou stěnu s profilem ke zdi a jednu tyč pro upevnění Walk In sprchového koutu ke zdi. Šíře Walk In nabízíme již od 70 cm po 140 cm. Zkrátka záleží na tom, jak moc velký prostor při sprchování je potřeba. Walk In se instaluje přímo na podlahu se sprchovou vaničkou a nebo nejlépe, v tomto případě, s odtokovým žlabem, díky kterému bude prostor ideální pro koupelny používané dětmi, staršími lidmi a osobami na invalidním vozíku.

walkin

Sprchový kout Walk In nevyžaduje ani složitou péči, sprchový kout je tedy snadné udržovat v dokonalé čistotě. Většina typů obsahuje ochranu skel ActiveCover, který zajistí, aby se vodní kámen neudržoval na skle. Chrání tedy sklo před jakýmkoliv znečištěním. Zároveň Vám doporučujeme ověřené čistící prostředky na sklo z naší nabídky.

Doplňky do koupelny

V případě volby sprchového koutu Walk In je dobré myslet na doplňující produkty, které bezbariérovou koupelnu ještě vylepší. Určitě je potřeba vybrat vhodný sprchový set. Doporučujeme se ale podívat na sprchový set Vitality, který na místo klasické tyče, obsahuje madlo, o které je možné se opřít, přitáhnout a je zároveň dobře řešený úchyt hlavice, který neklouže v ruce

Aby bylo sprchování, co nepohodlnější, nabízíme také kvalitní a praktická sprchová sedátka, která mnohonásobně ulehčí proces při sprchování - díky sedátku si každý bude moct dopřát pohodlí. 

sedatko

Vany

Mnoho lidí si bez vany svou koupelnu nedokáží představit a proto jsme připravili bohatou nabídku velice praktických van s dvířky, které umožní jednoduchý vstup a výstup z vany. Díky vanám s dvířky si doopravdy každý může dopřát relax, který každý z nás často potřebuje. O takových vanách si podrobněji můžete přečíst v našem článku o vanách s dvířky

vany-pro-seniory1

Věříme, že si u nás vybere každý.

Bára ve spolupráci s kočkou AploMačkou.
Aplomo

mceclip0