Masážní boxy

Masážní boxy a vše o nich

Masážní boxy v současné době patří mezi nejoblíbenější variantu “sprchování”. Masážní box má vždy zadní stěny a ve většině případů i strop s hlavovou sprchou “tropický déšť” a ventilátorem, to znamená, že je uzavřený. Vybavení masážních boxů je různé, prodáváme jak jednoduché základní masážní kabiny bez elektriky, vybavené masážními tryskami, ruční sprchou, hlavovou sprchou, baterií, přepínačem funkcí, může být i polička na mýdlo a šampony nebo sklopné či integrované sedátko, tak masážní boxy s elektrikou, kde je již rádio, osvětlení a ventilátor, samozřejmě také máme v nabídce plně “nabité” boxy s masáží nohou, dávkovači mýdla a šamponu nebo třeba zrcadlem. Samozřejmostí jsou kvalitní výklopná ložiska. Ložiska vyklopíte a jednoduše vyčistíte.

         

 

Další všeobecnou výhodou masážních boxů je nadstandardní teplo při sprchování, vzhledem k tomu, že se jedná o uzavřenou kabinu, je ve sprše okamžité teplo, které se drží. Velice výhodné např. pro chalupáře nebo do chladnějších koupelen. Luxusem se bezesporu hodí i do teploučkých koupelen.


Námi prodávané masážní boxy jsou vždy volně stojící a pevné (nelze srovnávat s produkty v hobby marketech). Masážní kabinu tedy nekotvíte ke zdi, pouze ji přisunete do rohu či ke zdi, což je pro Vás obrovskou výhodou, protože okolní zdi zůstávají netčené, obklady a dlažba nepoškozená (ideální do budoucna). Box je se zdí propojen pouze pancéřovanými hadicemi (doporučujeme délku 100cm, tak aby šel box v případě potřeby odsunout). Dobré je také u přívodů teplé a studené vody použít roháčky (jednoduše zavřete v případě potřeby vodu).


Součástí námi prodávaných masážních boxů je vždy i vanička se sifonem. Vaničky jsou z pevného materiálu a pod sprchovou vaničkou je kovová konstrukce, nehrozí tedy prošlápnutí. Můžete vybírat z masážních boxů s hlubokou vaničkou, nízkou vaničkou nebo přímo s vanou. Nízké vaničky (15 cm) mají výhodu lepšího přístupu do masážního boxu, uvítají například zákazníci s omezenou pohyblivostí či ti, co mají i vanu. Box může být v tomto případě vybaven i sklápěcím sedátkem. Tyto nízké vaničky ovšem nelze napustit. Boxy s hlubokou vaničkou jsou asi momentálně oblíbenější, mají integrované sedátko a vaničku lze napustit, což je vynikající volba pro rodiny s malými dětmi nebo tam kde není vana. Výška hlubokých vaniček je různá, vždy najdete u popisu konkrétního zboží. Masážní boxy s vanou jsou ten největší luxus, který si můžete dopřát. Vany mívají zpravidla integrované sedátko, podhlavník a pohodlné klopení na záda. V případě masážního boxu s vanou si můžete vybrat mezi pohodlnou koupelí nebo luxusní sprchou a ještě lepší nápad je dát si to obojí.
 

Námi prodávané masážní boxy mají vždy kalená bezpečnostní skla (jak zadní stěny, tak sprchové zástěny). U těchto skel nehrozí pořezání v případě rozbití. Mimochodem rozbít usazené sklo v našem boxu je úkon takřka nadlidský. Nemějte obavy z údržby skel, je to zbytečné. Skla disponují úpravou proti usazování nečistost, usazování je eliminováno, nicméně je samozřejmě nutné je udržovat. Pro tyto účely Vám nabízíme skvělé čistící prostředky. Čistič skel se používá velice jednoduše, celý vnitřek boxu nastříkáte, rozetřete hadříkem a spláchnete tekutou vodou. V minutě máte box jako nový, lesk jako blesk. V případě potřeby můžete použít i anticalc, se kterým se pracuje stejně, jenom se před oplachem nechává deset minut působit, tento přípravek nečistí, ale protahuje dobu mezi čištěním. Takže se opradu nemusíte bát ani černých skel, osobní zkušenost.


Kvalitní masážní box nejlépe poznáte, když ho uvidíte vystavený, box je pevný, stabilní, z kvalitních materiálů, propracovaný do detailů a není tam žádné ale. Naše masážní boxy kvalitní jsou a proto se je nebojíme vystavovat a dáváme Vám možnost prohlídky. Důležité je zpracování ložisek, vzpěry a důmyslná konstrukce boxu, tak aby Vám ke spokojenosti dlouho sloužil. Všímejte si například i zpracování madel a různých doplňkových věcí.

 

                                                          


Péče o masážní box je vcelku jednoduchá, jediné, co je opravdu potřeba je péče o ložiska (pokud není pantový). Ty jsou potřeba zhruba jednou za dva měsíce prostříknou např. GT7 (WD40 není úplně vhodné kvůli okolnímu materiálu). GT7 dokonale odpuzuje vodu od ložiska, což několikanásobně prodlužuje životnost ložisek. Dále je potřeba pouze mýt skla, viz. výše. Nedejte na řeči některých řemeslníků či rady nespokojených zákazníků v internetových diskuzích (jeden moudrý člověk nám kdysi řekl, že internetové diskuse nebývají vždy tím správným rádcem, neboť většinou zrovna tam přispívají nespokojení uživatelé, ti spokojení nekomentují, protože si užívají :)), ne všem se bohužel podaří zakoupit kvalitní výrobek (není lehké se v tom vyznat a ani cena není tím správným ukazatelem kvality), pokud se budete starat o ložiska a pravidelně užívat všechny funkce boxu, budete dozajista spokojenými uživateli. Pokud například nebudete rok používat masážní trysky a najednou si vzpomenete, že v boxu jsou, je velká pravděpodobnost, že sanitr již udělal své. Pokud některou funkci boxu nepoužíváte (ruční sprcha, hlavová sprcha, masáž nohou) doporučujeme např. při úklidu na chvíli funkci spustit. Navíc sprchy jsou opatřeny gumovými nopkami na jednoduché čištění.


Co se týče bezpečnosti a kvality materiálů disponujeme pochopitelně potřebnými dokumenty, certifikáty, prohlášeními o shodě a označením CE.


Nebudeme Vám tvrdit, že jsme nikdy neřešili reklamaci na náš masážní box, to je při výši našich prodejů věc nemožná, ale procentuálně se jedná opravdu o zanedbatelné množství. Případné reklamace se snažíme řešit pružně a rychle, máme velkou výhodu skladových zásob.


Tolik vyčerpávající informace k námi prodávaným masážním boxům. Pokud jsme na něco zapomněli nebo máte nějaký dotaz nebojte se obrátit do poradny kočky AploMačky nebo můžete zavolat viz. kontakty.