SLEVA -5% S KÓDEM JARO24 NA VEŠKERÝ KOUPELNOVÝ NÁBYTEK

Retro koupelna

Retro koupelny se v dnešní době objevují čím dál tím častěji. Jeden z důvodů je, že retro styl nikdy nevyjde z módy. Probouzí v nás vzpomínky, a tím zpříjemní strávený čas v koupelně. Retro koupelna se skládá z designových obkladů a dlažby. To je základ všeho. Nebraňte se i výraznějším stylům, nic tím nepokazíte. Dále si v článku ukážeme, že se do retro koupelen hodí bílá sanitární keramika se zdobením. Retro baterie jsou za nás jasná volba - vodovodní baterie Temisto. Tato série je u našich zákazníků velmi oblíbená, protože se může pyšnit krásnými barevnými možnostmi - klasický chrom, elegantní černá a mosaz. Koupelnu dovedete k dokonalosti pomocí doplňků, které Vám v článku pomohu vybrat. 

Prvky retro koupelny

Retro koupelna

1. Originální obklady a dlažby

Retro koupelna se vyznačuje spousty dekorativními prvky, a proto nešetřete s dekory.
Retro koupelna

2. Sanitární keramika se zdobením

I zdobení keramiky dělá hodně při tvoření retro efektu.
Retro koupelna

3. Retro vodovodní baterie

Za nás vyhrává série Temisto
Retro koupelna

4. Doplňky

Koupelnu dovedete k dokonalosti díky retro doplňkům

Obklady Vita

U nás na prodejně se můžete inspirovat retro koupelnou, u které jsme zvolili obklady Vita. Dekory zajistí to, že krásně zvýrazní jemnou modrou a béžovou barvu a naladí tak dokonalý retro efekt.

Sanitární keramika

Umyvadlo

Retro koupelně nesmí chybět sanitární keramika se zdobením. Umyvadlo je nedílnou součástí každé koupelny a já Vám ukážu možnosti, ze kterých můžete vybírat. Je jen na Vás, zda-li vyberete umyvadlo s nohou a nebo závěsné umyvadlo. 

WC

Z toalet si můžete vybrat ze dvou variant - závěsné nebo kombi.

Bidet

Vana

Originální volně stojící vany s barevnými nožičkami. 

 Retro vodovodní baterie

Retro vodovodní baterie mohou být v jakékoliv barvě. Chrom, černý mat nebo třeba mosaz. Za nás však vyhrává mosaz, která krásně naladí retro styl. Níže si ukážeme vodovodní baterie, které jsou u nás velmi oblíbené.

Vodovodní baterie ze série Temisto v broušené zlaté barvě.

Retro v černé barvě je více elegantní a zamiluje si ji snad každý z Vás.

Koupelnové doplňky

Pomocí koupelnových doplňků dotáhnete svou retro koupelnu do úplné dokonalosti. Na našich webových stránkách můžete najít retro série Art Line. Série se opět může pyšnit krásným barevným provedením. Zaoblené tvary a zdobení zajistí retro nádech.

 

Veronika ve spolupráci s kočkou AploMačkou
Aplomo

mceclip0