SLEVA -5% S KÓDEM JARO24 NA VEŠKERÝ KOUPELNOVÝ NÁBYTEK

Jak na malou koupelnu

Plánování  a finální uspořádání menší koupelny vyžaduje čas a především trpělivost. Poradíme Vám, kdy zvolit vanu a kdy sprchovou vaničku se sprchovým koutem.

Zákazníci často řeší malou koupelnu, například v panelovém domě, u které si neví rady. V dnešní době však existuje řada možností, jak na to. Největším doporučením od nás je 3D návrh, který ulehčí jak plánování, tak realizaci koupelny. A jak na 3D návrh? To se dozvíte v našem článku 3D návrh - krok za krokem.

Jak na koupelnu v paneláku?

Sprchová vanička v malé koupelně – proč se tento výběr vyplatí? 

Sprchové vaničky jsou perfektním řešením při zařizování malé koupelny. Nejčastěji voleným modelem jsou podlahové sprchové vaničky, díky kterým bude prostor působit větší a otevřenější. Výběr sprchové vaničky do malé koupelny má mnoho výhod, které Vám pomohou maximálně využít dostupný prostor a vytvořit efektní a atraktivní interiér. Hlavní výhodou je především úspora místa a funkčnost umožňující rychlé sprchování a hospodárné využití vody. Sprchové vaničky navíc umožňují lepší využití prostoru, zvláště když je lze umístit do rohu nebo na jednu ze stěn. Moderní modely dostupné v různých tvarech, velikostech a vzorech zaručují, že najdete dokonalé řešení a sladíte ho se stylem aranžmá. Sprchové vaničky jsou vyrobeny z různých materiálů, jako je akrylát, litý mramor a kompozit. Široký výběr možností Vám umožní najít model šitý na míru Vašim individuálním potřebám.

Potřebujete poradit s obklady a dlažbou?

Rádi Vám pomůžeme i s tímto! Přejděte na náš článek ohledně obkladů a dlažeb - https://www.aplomo-koupelny.cz/blog/nejoblibenejsi-obklad-aneb-inspirace-oblozeni-koupelny/
 

 Bára ve spolupráci s kočkou AploMačkou

mceclip0