SLEVA -5% S KÓDEM JARO24 NA VEŠKERÝ KOUPELNOVÝ NÁBYTEK

Nejmodernější barvy v koupelně

Barvy při zařizování koupelny hrají velkou roli. Právě díky nim vytváříme celkový charakter interiéru koupelny. V tomto článku si ukážeme nejmodernější barevné kombinace. Výběr je však pouze na Vás. Zvolte si barvy, které Vám jsou příjemné a zároveň ve Vás vyvolávají pocit relaxace.

 

 

Neutrální barvy spojené s přírodou

 

Mezi velmi moderní kombinace patří neutrální barvy s přírodou. Bílá, hnědá nebo třeba béžová ve spojení se zemitými barvami jako je šedá a zelená. Výhodou přírodních barev je jejich neutralita. Výborně se kombinují s různými strukturami. K tomuto stylu je velmi vhodné použít dřevo, které je v posledních letech velmi moderní. Celkový design koupelny můžete posunout na jiný level pomocí barevných vodovodních baterií. 

 

 

Nejmodernější barvy v koupelně

Tip!

  • Dřevěné akcenty mohou interiér zateplit a zároveň mu dodat designový nádech.

Jaké barvy zvolit do menších koupelen?

Do malých koupelen bychom měli volit studené odstíny barev nebo bílou. Ať zvolíme jakékoliv obklady, vždy by měly být lesklé, aby odráželi světlo, a tak opticky zvětšovaly malou místnost. Důležité je nezapomenout kombinovat bílou barvu s barevnými doplňky. Bez barevných akcentů bude koupelna působit chladně a neútulně. Menší koupelnu také můžete ozvláštnit jedním barevným dominantním prvkem - například volně stojící vanou. Pokud zvolíte šedou barvu, nezapomeňte, že je na trhu hned několik odstínů, které můžete kombinovat. 

Color Edition koupelna

Pokud máte rádi výraznější interiéry a nepotrpíte si na lehkém neutrálním designu, tak je pro Vás ideální naše kolekce Color Edition koupelna. V této kolekci naleznete spoustu barev, které perfektně doladí celkový design. Nemusíte se bát ani kombinovat více barev k sobě. Například námořnická modrá se světle růžovou se k sobě také skvěle hodí.

Veronika ve spolupráci s kočkou AploMačkou
Aplomo

mceclip0