SLEVA -5% S KÓDEM TEPLO24 NA VEŠKERÝ KOUPELNOVÝ NÁBYTEK

Termostatická baterie v koupelně

Termostatickou baterii jistě ocení především rodiny s dětmi. Jak již ze samotného názvu vyplývá, jedná se o baterie, které v sobě obsahují termostat, který míchá vodu na zvolenou teplotu. Většina těchto baterií má navíc bezpečnostní zarážku na 38 °C. Nehrozí tak nebezpečí opaření jako u klasických baterií. Termostatické baterie se mohou použít jak ve sprchovém koutě, tak ve vaně. V našem sortimentu najdete tyto baterie v podomítkovém nebo v nástěnném provedení.

Termostatická baterie a její výhody

Teplota vody pod kontrolou 

Přejete si ukončit zdlouhavé nastavování optimální teploty vody při sprchování? Termostatická baterie Vás od této činnosti osvobodí!  Při sprchování nebo koupání s baterií jednoduše nastavíte a udržíte konstantní teplotu vody. Tato technologie poskytuje bezpečnost, pohodlí a úsporu vody.

Sprchové sety s termostatickou baterií

Termostatické baterie nabízíme také jako součást sprchového setu, tím pádem již nebudete muset nic dokupovat zvlášť a kompletní prostor pro sprchování je zajištěn. Sprchové sety s termostatickou baterií dokáží být opravdovými pomocníky v každé domácnosti. Termostatické baterie se mohou pyšnit tím, že udržují teplotu, kterou si uživatel sám zvolí a to i tehdy, když je ve stejný moment využívána i jiná baterie a dojde ke snížení tlaku. Takovou funkci jistě ocení každý, kdo si nechce dělat starosti s náhlou změnu teploty vody při sprchování. Baterie téměř okamžitě a s maximální přesností dosáhne Vámi požadované teploty.

Termostatická baterie a její výhody

Funkčnost termostatických baterií

Jednou z hlavních výhod termostatických baterií je schopnost udržovat stálou teplotu vody. Tato funkce pomáhá předcházet případnému riziku popálení nebo ochlazení vody. To oceníte hlavně při koupání dětí. Bezpečnostní tlačítko na ovladači termostatu zabraňuje samovolnému spuštění horké vody. Proto se nemusíte bát, že by během chvilky vaší nepozornosti dítě otočilo kohoutkem a opařilo se.
Termostatická baterie a její výhody

Bezpečné pro děti

Pokud se Vám výrobek nebude líbit nebo nebude splňovat očekávání, můžete jako spotřebitel zboží vrátit do 14 dnů od zakoupení.
Termostatická baterie a její výhody

Úspora vody a energie

Produkty kvalitně zabalíme. Pokud nakupujte křehké zboží, dbáme na to, aby produkt byl bezpečně zabalený.
Termostatická baterie a její výhody

Žádné náhlé změny teploty

Nabízíme dopravu až ke dveřím a také variantu s možným osobní odběr v podobě Zásilkovny s 1000 odběrnými místy v ČR a SR.
Termostatická baterie a její výhody

Krásný design

Pokud máte dotaz, nebojte se zavolat nebo napsat. Rádi Vám poradíme a pomůžeme s výběrem zboží. Jsme odborníci v oboru.
Termostatická baterie a její výhody

Teplotní zámek 38°C

Baterie má 38°C zámek, který zabraňuje náhodnému zvýšení teploty a zajišťuje tak maximální komfort při koupání. Navíc u modelu Nemo můžete nastavit požadovanou hodnotu v rozsahu 34 a 42 °C s přesností na 1 °C. Termostat zaručuje udržení stabilní teploty vody i při tlakových rázech v systému.

 

Bára ve spolupráci s kočkou AploMačkou.
Aplomo