Stylová koupelna

Koupelna patří mezi nejdůležitější místnost v domě. Každý z nás v koupelně při ranní hygieně startuje nový den a taktéž ho tam při té večerní končí. Je proto nesmírně důležité, aby nám bylo v koupelně příjemně a my tak mohli hravě zvládnout celý den. Zařizování koupelny by se rozhodně nemělo podceňovat a mělo by se dobře promyslet vše, do co nejpodrobnějších detailů. A my Vám zde napíšeme nějaká doporučení!

Klasická, ale všemi oblíbená - čistá krása bílé barvy

I přesto, že v dnešní době na světě existuje nespočet barevných kombinací koupelnových zařizovacích předmětů, se lidé stále drží krásné bílé barvy. A není divu! Bílá barva působí krásně elegantně, čistě, jednoduše a přesto designově. Koupelna vedena v bílých barvách nemusí být ale vůbec obyčejná, jak se může zprvu zdát. Obzvlášť doporučujeme nahlédnout do naší nabídky krásného koupelnového nábytku v bílé barvě. Nabízíme bílý nábytek v lesku a nebo matu. Vybírat lze z mnoha různých designových provedení a rozměrů. Bílá barva lze kombinovat v podstatě s jakoukoliv jinou barvou. Vyzdvihnout ale musíme chrom, dřevo a černou barvu. Doplňky v chromu nikdy nic nezkazíte. Na bílém umyvadle (skříňce) vypadá nádherně právě chromová vodovodní baterie, která lze následně kombinovat s dalšími chromovými doplňky. Koupelna v takovém případě bude působit čistě a jednoduše.

savona

Zkrátka se jedná o takovou klasiku klasik, která ale snad nikdy nikoho neomrzí. Bezesporu největší výhodou bílé barvy je to, že dokáže v podstatě z jakéhokoliv prostoru vytvořit krásnou prosvětlenou a vzdušnou místnost. Často se vyplatí vybavit menší koupelny a nebo tmavší místa právě bílým nábytkem, opticky totiž přidá nějaký ten centimetr navíc. I přesto, že se bílá barva řadí mezi základní barvy, v kombinaci s naším koupelnovým nábytkem vykouzlí zázraky. S bílou barvou se dá dokonale pracovat a je tak díky ní mnohem jednodušší vytvořit krásnou designovou koupelnu. Často naši zákazníci volí právě bílý nábytek s barevnějšími doplňky. Vůbec se ale nemusíte bát Vaší koupelnu maličko okořenit! 


mceclip2

Skandinávský nádech

Jeden z momentálně nejmodernějších stylů je severský styl a my se tomu upřímně vůbec nedivíme. Jelikož takový styl vévodí dnešním trendům, dali jsme si záležet na našem koupelnovém nábytku v dekoru dřeva tak, aby si u nás vybral snad úplně každý. Severskou atmosféru navodí správně vybraný koupelnový nábytek a obklady. Velice nás baví kombinovat dřevo s naším nábytkem, proto Vám doporučujeme nahlédnout do naší kategorie 3D návrhů, kde lze krásně taková kombinace vidět - naše krásná výstavní kóje Unik a nebo třeba koupelna našeho zákazníka Naris.

bronx

Klíčem k útulné a zároveň jednoduché koupelně je především rovnováha. Najít ten správný poměr mezi čistotou bílých/světlých obkladů či nábytku v dřevo dekoru. Přírodními prvky nikdy neuděláte chybu. Působí uklidňujícím dojmem a v kombinaci s jemnými a decentními barvami - béžovou, krémovou, světle hnědou nebo šedou, docílíte krásné koupelny. Určitě ale nezapomínejte na zrcadlo, které prostor opticky zvětší! Doporučujeme Vám dřevěné skříňky se zrcadlem a osvětlením a nebo sáhněte po krásné černé barvě, která koupelnu dohromady se dřevem dokonale sladí.

utah

Bára ve spolupráci s kočkou AploMačkou.
Aplomo

mceclip0-1